Qui som?

equip7

Art&Coop és una cooperativa de treball d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que promou produccions artístiques per a la transformació individual i col·lectiva, a través dels valors dels processos creatius cooperatius.

La nostra finalitat és facilitar el creixement i transformació de les persones i col·lectius mitjançant la creació artística.

Defensem un nou model de producció cultural i artística, on el procés i el resultat tenen el mateix valor qualitatiu, i on els coneixements i les estructures dels sectors cultural, artístic i social s’hibriden, generant noves dinàmiques transformadores i estètiques.

| www.artandcoop.org |

equip5

Fundació La Roda: És una entitat hereva de La Roda del 1977 compromesa amb l’educació i els valors que aporten el lleure, la cultura, l’esforç i el treball en equip.

Millorem el lleure infantil i juvenil educant en els valors, lluitem contra l’exclusió social i som una eina de dinamització i de participació cultural a través de més de 90 entitats culturals arreu de Catalunya.

| www.fundaciolaroda.cat |

Qui col·labora

Tiretades rep el suport de diverses persones i entitats, que amb el seu temps, entusiasme i/o suport econòmic ens permeten desenvolupar
aquest projecte i fer-lo créixer.